Esri Türkiye Uzaktan Eğitimlerine Başladı!

Esri Türkiye eğitim ekibi olarak öğrenmenin başarı için en temel strateji olduğuna inanıyoruz. Bu nedenle, coğrafi bilgi sistemleri alanında yeteneklerini geliştirmek ve ArcGIS platformundan en yüksek değeri elde etmek isteyen kullanıcılarımızı desteklemek için her zaman yeni eğitim yolları arıyoruz. Kullanıcılarımızın profesyonel gelişim ihtiyaçlarını, alanının uzmanları tarafından oluşturulmuş Esri Uluslararası Eğitim Programını takip ederek ve ArcGIS teknolojisi hakkında uluslararası sertifika almış eğitim uzmanlarımız tarafından sunulan eğitimlerle karşılamaktayız.

Kullanıcılarımızın farklı ihtiyaçları olduğunu biliyor ve herkes için erişilebilir öğrenme fırsatları sunmak için çalışıyoruz. Bu nedenle, tüm kullanıcılarımızın ArcGIS öğrenme hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmak için artık eğitimlerimizi uzaktan eğitim olarak da sunmaktayız. Bu eğitimlerimizi, gerçek zamanlı eğitmen eşliğinde bulut ortamda eğitim olarak tanımlayabiliriz. Yani eğitimlerimiz eğitim tarihinde uzman eğitmenlerimiz liderliğinde gerçekleştirilmektedir. Böylece ArcGIS ürünleri için en iyi uygulamaları ve önerilen iş akışlarını öğreneceğiniz eğitimlerimizin tüm avantajlarını kendi masaüstünüzden, istediğiniz yerden deneyimleyebileceksiniz.

Düzenli eğitimlerimiz, Esri Türkiye Eğitim web sayfasında ilan edilen tarihlerde Ankara merkez ofisimiz, İstanbul şubemiz ve İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Gülbahçe Kampüsü’nde gerçekleştirilmeye devam etmektedir. Sınıf ortamında gerçekleştirilen bu eğitimlerimize ek olarak uzaktan eğitim kategorisi altında ilan edilen tarihlerde en son teknolojiyi kullanan gerçek zamanlı çevrimiçi eğitimlerimiz ile aktif bir öğrenme deneyimi de sunmaya başladık. Böylece sınıf ortamında gerçekleştirdiğimiz bu eğitimlerimizin gerçekleştirildiği kentler dışında da ikamet eden öğrenciler, ekip becerilerini geliştirmek isteyen yöneticiler, ArcGIS yatırımlarından maksimum değer elde etmek isteyen herkes eğitimlere bulundukları konumdan ulaşabilecekler.

Eğitim katılımcılarının, bu uzaktan eğitimlerde ihtiyaç duyacakları dokümanları (eğitime nasıl katılacaklarını ve eğitimi takip edecekleri alıştırma dokümanları gibi) ve derslerdeki uygulamaları gerçekleştirecekleri yazılımları memnuniyetle sağlamaktayız. Bu eğitimlere katılmak için bilmeniz gereken önemli bilgiler şu şekildedir:

  • Eğitim esnasında internet bağlantısına ihtiyacınız olacaktır. Yüksek hızlı internet bağlantısı, eğitimi kesintisiz takip edebilmeniz için önemlidir.
  • Eğitim esnasındaki konforunuzun artması için çift ekran kullanmanızı tavsiye ederiz. Bu şekilde tek ekranda eğitim dokümanını takip ederken diğer ekranda uygulama yapabilirsiniz.
  • Eğitim, etkileşimli olacağından mikrofon ve kulaklık aygıtlarınızı kullanmanız gerekecektir.
  • Eğitim esnasında kullanmanız için ihtiyacınız olacak sizlere özel uzak masaüstü bilgisayarlar ve veriler tarafımızdan sağlanmaktadır.
  • Sadece internet bağlantısı aracılığıyla Uzak Masaüstü Bağlantısı (Remote Desktop Connection) kullanarak eğitim ortamına bağlantı yapmanız gerekmektedir. Bu bağlantıyı gerçekleştirebilmeniz için izlemeniz gereken yönergeler eğitimden önce sizlere iletilmektedir.

Son yıllarda bilgi ve deneyimlerin elde edilen sertifikalar ile desteklenmesinin öneminin ne kadar arttığını ve işe alım uzmanlarının da sertifikasyonun bir kuruluşa getirebileceği değere verdiği önemi biliyoruz. Bu nedenle tıpkı sınıf içi eğitimlerimiz gibi uzaktan eğitimlerimizi de tamamladığınızda edinmiş olduğunuz deneyimlerinizi desteklemek için sizlere sertifika sunmaktayız.

Sınıf içi ve uzaktan eğitimlerimiz hakkında bilgi almak ve eğitim tarihlerimizi öğrenmek için egitim.esriturkey.com.tr sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Önceki Yazı
5G ve CBS
Yazıyı görüntüle
Sonraki Yazı
Reklamcılıkta Konumun Gücü’nün Farkında Mısınız?
Yazıyı görüntüle