ESRI ArcGIS Server İçin Güvenlik Seviyesini Arttıracak Önemli Bir Yama Yayınladı!

Değerli ESRI Kullanıcısı,

ESRI tarafından 14 Mayıs 2018 tarihinde yayınlanan bu yama, ArcGIS Server’ınıza erişim ile ilgili kontrolünüzün artmasını sağlamayı böylelikle verilerinizi çok daha güvenli hale getirmeyi hedeflemektedir.

ESRI tüm kullanıcılarına ilk fırsatta bu yamayı yüklemelerini önemle tavsiye etmektedir. Bu yama ile federe veya tekil olarak kullandığınız ArcGIS Server sisteminizin güvenliğini üst seviyeye çıkartabilirsiniz. Yamayı ArcGIS 10.2.1-10.6 sürümleri arasında, sahip olduğunuz ArcGIS sürümüne uygun olarak https://support.esri.com/en/download/7606 bağlantısından indirebilirsiniz. Bu bağlantıda, yürüteceğiniz işlem adımları ve bu yamaya ait özel detayları bulabilirsiniz.

ESRI ürünleri için konunun uzmanları tarafından oluşturulmuş teknik bilgilere, yaşadığınız sorunların çözümlerine, bu ve benzeri ürün geliştirici yamalara https://support.esri.com/en bağlantısından ulaşabilirsiniz.

ESRI Türkiye olarak sizlerin, ürünlerimizin kullanımını kolaylaştıracak, verilerinizin güvenliğini arttıracak her bilgiyi ve ESRI ile ilgili tüm yenilikleri Esri Türkiye Blog sayfamız üzerinden sizlere duyuruyor olacağız.

Siz değerli kullanıcılarımıza önemle duyururuz.

Önceki Yazı
Insights for ArcGIS 2.3 Yenilikleri
Yazıyı görüntüle
Sonraki Yazı
ArcGIS Maps for Adobe Creative Cloud: Adobe Photoshop ve Illustrator Kullanıcıları İçin Doğrudan Esri İçeriğine Erişim İmkanı
Yazıyı görüntüle