Esri Teknik Sertifikaları ve Önemi

Katıldığımız her seminer, etkinlik ve toplantılarda duyurduğumuz gibi Esri Türkiye Eğitim Birimi olarak Esri Teknik Sertifikalarına sahibiz.

Esri Türkiye Eğitim Birimi

Esri Türkiye Eğitim Birimi tarafından verilen her eğitim, uzmanlıklarını aldıkları sertifikalar ile kanıtlamış ve profesyonel eğitimciler tarafından verilmektedir.

Genel Bilgi

Esri tarafından 4 kategori altında (Masaüstü, Geliştirici, Enterprise, Özel) toplanmış olan teknik sertifika sınavlarını https://www.esri.com/training/certification-take-exam/ adresi veya https://home.pearsonvue.com/esri adresi üzerinden satın alabilirsiniz.

Sınavlar kendi içlerinde zorluk derecesine ve sürüm bilgisine göre farklılık göstermektedir. Esri tarafından hazırlanmış olan sınava ait bilgileri (sınava dair genel bilgiler, başarılı olmak için hangi konulara hakim olunmalı, sınav konuları ve ağırlıklı dağılımları, hazırlık için kaynak dokümanlar) ilgili sertifika sınav sayfasında bulabilirsiniz.

Sınavlar, Türkiye’nin çeşitli illerinde mevcut olan bağımsız sınav merkezleri tarafından yapılmaktadır.

Neden Sertifikalı olmalıyım?

Aslında bu sorunun üç temel cevabı bulunmaktadır.

  • Rekabet avantajı: Her ne olursa olsun sizi her zaman bir adım öne çıkaracaktır.
  • Yeteneklerin tescili: Söze gerek yok çünkü sertifikanız var.
  • Fırsat ayrıcalığı: Esri tarafından paylaşılan bir istatistiğe göre sosyal medya üzerinden paylaşılan sertifikaların görüntülenme oranı çok yüksek. Fırsat kapısının nereden açılacağını bilemezsiniz.

Ayrıca başarı hikayenizi Esri ve diğer kullanıcılar ile paylaşarak, birçok kişiye hikayeniz ile ilham kaynağı olabilirsiniz.

Sizlerde https://www.esri.com/training/certification-directory/ adresinde bulunan sertifikalı kişiler arasına isminizi yazdırmak istiyorsanız vakit kaybetmeyin!

Esri Türkiye, 2019

 

Önceki Yazı
ArcGIS Pro 2.4 Scene Layer’daki Yenilikler
Yazıyı görüntüle
Sonraki Yazı
WMS, WFS, WCS Servisleri ve Kullanımları
Yazıyı görüntüle