Evinizden Uzaktan Eğitimlerimize Katılın!

Esri Türkiye’nin sınıf içi eğitimlerini sanal bir ortamda sunmaya hazır olduğunu biliyor muydunuz?

Küresel kriz haline dönüşen Korona virüsü (COVID-19) salgınının yayılma hızını en aza indirmek için sizler de evinizden ya da sadece ofisinizden çalışıyorsanız, uzaktan eğitimlerimize kayıt yaptırabilirsiniz. Esri Türkiye eğitim ekibi olarak 2019 yılında uzaktan eğitimlerimize başladığımızı duyurmuştuk. Bugüne kadar sanal ortamlarımızda birçok eğitim verdik, önümüzdeki günlerde de bu eğitimlerimize devam edeceğiz.

Eğer sizin de gelecek birkaç haftanız normalden daha sessiz olacaksa bunu bir öğrenme fırsatı olarak değerlendirebilirsiniz. Uzun zamandır vakit ayıramadığınız eğitimler varsa sınıf içi eğitimlerimiz devam edene kadar ofisinizden veya evinizden planladığınız eğitimlerinizi tamamlayabilirsiniz. Henüz bir eğitim planlamamış iseniz buradan eğitim kataloğumuzu inceleyebilirsiniz.

Uzaktan eğitim katılımcılarımız, gün boyunca devam eden derslerimize tam olarak odaklanabilmek için yoğun bir ofis ortamında sıkça karşılaşılan dikkat dağıtıcı ögeleri ortadan kaldırmak için sessiz bir ofis ortamı ya da ev gibi rahat ortamları tercih etmektedirler. Bilgisayarınız, yüksek hızda internet erişiminiz ve kulaklığınız varsa siz de uzaktan eğitimlerimize dilediğiniz yerden katılabilirsiniz.

Size mümkün olan en iyi uzaktan öğrenme deneyimini sunabilmek için uzaktan eğitimlerimizin nasıl gerçekleştirildiğini anlamanıza yardımcı olacak sık sorulan birkaç soruyu yanıtladık. İşte bilmeniz gerekenler:

Alacağım uzaktan eğitim sınıf içi eğitiminden farklı mı?

Esri Türkiye uzaktan eğitimlerinin içeriği sınıf içi eğitimlerde sunmuş olduğumuz ders içeriği ile birebir aynıdır. Tamamı teknik sertifikalı Esri Türkiye Eğitmenleri önderliğinde konular anlatılır, katılımcıların tamamı dersi gerçek zamanlı olarak takip eder ve uygulamalı alıştırmalar ile kullanıcılar eğitimde anlatılanları kendileri deneyimleme fırsatı bulurlar.

Eğitimlere katılabilmek için bilgisayarımda özel bir yazılıma ihtiyacım var mı?

Esri Türkiye her katılımcıya sanal bir sınıfa erişim imkânı sağlamaktadır. Tek yapmanız gereken eğitim öncesinde erişim testini yapmış olmanız (gerekli olması halinde bilgisayarınıza otomatik yükleme yapılacaktır) ve ders gününde sanal sınıfa giriş yapmak olacaktır. Eğitim boyunca kullanacağınız yazılımları içeren Uzak Masaüstü bağlantınız ve dokümanlar eğitmenleriniz tarafından sizlere sağlanacaktır.

Eğitim nasıl sunulmaktadır?

Esri Türkiye tüm bu eğitimleri gerçek zamanlı olarak sunmaktadır. Esri Türkiye tarafından sizlere sunulan sanal sınıf ortamı sayesinde eğitimler canlı olarak takip edilmektedir. Eğitim esnasında kullanmanız için sizlere özel hazırlanan uzak masaüstü bilgisayarlar ile gerektiğinde eğitmen yardımı ile gerektiğinde bireysel olarak alıştırmalar gerçekleştirilmektedir. Alıştırmaları gerçekleştirirken adımlar ile ilgili zorluk yaşarsanız, eğitmeniniz gereken adımlar konusunda size rehberlik edecektir.

Eğitim sırasında eğitmen ile iletişime geçebilir miyim?

Mikrofon ve kulaklık gibi aygıtlarınızı kullanarak eğitim sırasında eğitmen ve diğer katılımcılar ile iletişime geçebilirsiniz. Soru sormak, sorulan sorulara cevap vermek ya da derse katkıda bulunmak için sanal sınıf ortamının sunmuş olduğu konuşma alanını da kullanabilirsiniz.

Uzaktan eğitime hazırlanmak için eğitim öncesinde herhangi bir şey yapmam gerekir mi?

Eğitmeniniz dersten önce sanal sınıf ortamına ve Uzak Masaüstü Bağlantısına sorunsuz bir şekilde erişebilmenizi sağlamak için kullanabileceğiz bağlantı testlerini içeren e-posta gönderecektir. Testleri size belirtilen tarih ve saat aralığında bir kereye mahsus, eğitimden önce yapmanız gerekmektedir.

Bağlantımı ya da eğitimde kullanacağım sistemi test etmek için eğitim öncesinde ne yapmam gerekir?

Uzaktan eğitime katılmadan önce gerekli tüm bağlantı testlerini tamamladığınızdan ve sanal sınıf ortamı minimum sistem gereksinimlerini karşıladığınızdan emin olmalısınız. Bu testleri nasıl gerçekleştireceğiniz ile ilgili rehberler eğitim öncesinde e-posta aracılığıyla sizlerle paylaşılacaktır.

Web sayfamızdan eğitim kataloğumuzu ve eğitim takvimimizi inceleyerek sizin için en uygun eğitimi seçebilirsiniz. Konu hakkında yardım ya da rehberlik almak isterseniz bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

 

Esri Türkiye, 2020

Önceki Yazı
Bir Adayın GeoAcademy Yolculuğu
Yazıyı görüntüle
Sonraki Yazı
ArcGIS GeoEvent Server 10.8 Sürümü Yenilikleri
Yazıyı görüntüle