ArcGIS GeoEvent Server 10.7.1 sürümündeki yenilikler

Haziran ay’ındaki ArcGIS Enterprise 10.7.1 sürümü ile birlikte ArcGIS GeoEvent Server yeni iyileştirmeler sunmaktadır. Güncellemeler sayesinde üründe, kararlılık geliştirilmiş olup ve işlevselliklerde iyileştirmeler yapılmıştır.

Son sürüme ait önemli noktalar aşağıdaki gibidir:

  • Özetler, kullanım notları, parametre açıklamaları ve bilinen kısıtlar dahil mevcut input ve output connectorlarının her biri için yeni yardım dokümanları oluşturulmuştur.
  • GeoEvent Manager’daki processorlar ve connectorler için gömülü yardım dokümanında ek güncellemeler yapılmıştır.
  • GeoEvent Server SDK kütüphanesinde güncellemeler gerçekleştirilmiştir.

Özellikle, daha önce mevcut olmayan her bir input ve output connectorü için yardım dokümanları genişletilmiştir. Artık 10.7.1’de her bir input ve output connectorü için bir yardım dokümanı bulunmaktadır. Örneğin; Poll an ArcGIS Server for Features input connectorünü kullanarak ArcGIS Enterprise veya ArcGIS Online haritası veya feature servis katmanını sorgulayabilirsiniz. Bu sorgudan dönecek feature kayıtlarını ileride işleyebilmek için ise olay kayıtları olarak bunu kullanabilirsiniz. Add a Feature output connectorü, feature servisinin altında bulunan feature katmanı aracılığıyla olay verilerini feature kayıtları olarak kaydetmek için kullanılır. Bu connector, outputa yönlendirilen her işlenmiş olay kaydı için yeni bir feature kaydı oluşturur.

ArcGIS GeoEvent Server 10.7.1’de adreslendirilen konuların tam listesi için buraya bakınız. Ve ayrıca kullanım kolaylığının geliştirildiği, analitik kabiliyetlerin genişletildiği, ve spatiotemporal big data store deneyiminin iyileştirildiği ArcGIS GeoEvent Server 10.7‘ye göz atmayı unutmayın.

Önceki Yazı
AppStudio for ArcGIS
Yazıyı görüntüle
Sonraki Yazı
Esri Saha Çözümleri ile İş Akışlarınızı Verimli Hale Getirin!
Yazıyı görüntüle