StreetMap Premium for ArcGIS ile Yüksek Kaliteli Veri

StreetMap Premium for ArcGIS nedir ?

StreetMap Premium for ArcGIS, ArcGIS yazılımında kullanılmak üzere yüksek kaliteli ve ölçeklendirilebilir kartografik harita gösterimi sağlamak için zenginleştirilmiş sokak verileri sağlar; kaliteli coğrafi kodlama (toplu, ve basit arama), optimize yönlendirme, yol tarifleri ve ağ analizi sağlamaktaır. StreetMap Premium, ArcGIS Enterprise, ArcGIS Desktop ve ArcGIS Pro ile birlikte kullanılmak üzere özel olarak tasarlanmış, kullanıma hazır bir çözümdür. Veri hazırlığı yapmadan güvenlik duvarınızın ardında hızlı bir şekilde kurulabilir.

StreetMap Premium, önde gelen küresel ve yerel sokak verileri tedarikçilerinin (HERE ve INCREMENT P) ticari sokak referansı verilerine dayanmaktadır: Veriler Kuzey Amerika, Avrupa, Latin Amerika, Orta Doğu ve Afrika, Asya Pasifik ve Japonya için kullanılabilir.

Ortalama trafik düzenini, sürüş kısıtlamalarını ve almanız gereken en etkili rotaları keşfetmek, zamandan ve paradan tasarruf etmek için oldukça efektif çözümler sağlar. StreetMap Premium for ArcGIS önceden bilgi gerektirmez ve hızlı ve kolay bir şekilde başlamanızı sağlamak için semboller ve önceden oluşturulmuş veri katmanları ile birlikte gelir.

StreetMap Premium Ne Fayda Sağlar ?

  • Yüksek kaliteli bir haritada analiz sonuçlarını görebilirsiniz;
    Farklı coğrafyalarda, şehir bilgisinden bina adresine kadar tutarlı, yüksek kaliteli kartografik haritalar oluşturabilir, böylece rotaları ve adım adım yol tariflerini daha iyi görselleştirebilirsiniz.
  • Verilerinizi hassas bir haritaya koyabilirsiniz.
    Bina özelinde en doğru coğrafi kodlama yeteneği ile hassa konumlarla oluşturabiliriz. Kuruluşunuzun varlıklarının konumunu doğru bir şekilde gösteren haritalar oluşturun.
  • Araçları verimli bir şekilde yönlendirebilirsiniz.
    Ağırlık, yükseklik ve taşıdıkları malzemeler gibi araçlarınızın kısıtlarını göz önünde bulunduran optimize edilmiş yollar oluşturmak için nakliye kısıtlamalarını ve diğer gelişmiş ayarları kullanabilirsiniz. Tarihi trafik düzenlerini kullanarak daha doğru varış zamanı projeksiyonları oluşturabilirsiniz.
  • Zaman kazanarak hemen çalışmaya başlayabilirsiniz.
    Veri hazırlığına gerek yok, StreetMap Premium ile hemen çalışmaya başlayabilirsiniz. Önceden oluşturulmuş veri katmanları kullanıma hazırdır.
  • Özel verilerinizle isteğinize göre yönlendirme ağları oluşturabilirsiniz
    Kendi yol verilerinizi StreetMap Premium Custom Roads’a (Özel Yollar) entegre edebilirsiniz. Tek bir yol içinde hem verileriniz hem de StreetMap Premium verileri ile rotalar oluşturabilirsiniz. Özel Yollar, ArcGIS for Desktop  ve ArcGIS for Server ile çalışır ve Navigator for ArcGIS uygulamasında kullanım için optimize edilmiştir.

Esri Türkiye 2019

Önceki Yazı
Sahadan Konumsal İş Atama Nasıl Yapılır?
Yazıyı görüntüle
Sonraki Yazı
ArcGIS Pro 2.4 Heksagon Sembolojisi
Yazıyı görüntüle